Is reinigen noodzakelijk?

Het reinigen en ontsmetten van tapinstallaties is van wezenlijk belang voor het tappen van bier met een goede kwaliteit. De leidingen worden wel gekoeld, maar desondanks kan er zich na verloop van tijd een biofilm vormen in de leiding. Deze biofilm kan verder aangroeien en voor kwaliteitsverlies zorgen, met name voor wat betreft smaak en geur. Gezien de HACCP eisen van tegenwoordig is een goede controle en reiniging van belang.

Het zijn melkzuur bacteriën die voor smaak en geurbederf zorgen. Deze biofilm moet dan ook volledig verwijderd worden om steeds die kwaliteit te kunnen garanderen!

Wij gebruiken verschillende reinigingssystemen aangepast aan uw situatie, met telkens het-zelfde eindresultaat: propere leidingen voor een lekker glas bier

Onderhoudswerken en kleine herstellingen

Een lekker glas getapt bier met perfecte schuim-kraag is de grootste reclame voor uw zaak!
Uw tapinstallatie verdient dan ook de beste zorgen om dat mogelijk te maken, zonder dat het u een fortuin kost.
Met 10 jaar horeca ervaring en een multitechnische opleiding is Dominiek Snauwaert dan ook de juiste persoon om het onderhoud van uw tapinstallatie aan toe te vertrouwen.

Indien u ons het onderhoud van uw tapinstallatie toevertrouwt worden niet alleen uw leidingen, maar ook alle tapkoppen gereinigd, gecontroleerd op lek-kage, uit elkaar gehaald en ingevet wanneer nodig.

"Een zelfreinigingssysteem doet dit zeker niet voor u!”


Hoe gaan wij te werk

Uw installatie wordt éénmaal per 6 weken gereinigd.
Dit is volgens onze filosofie een ideale interval voor een optimaal onderhoud van uw installatie.

U krijgt bericht op voorhand voor elke interventie.

Ook hanteren wij een eenvoudig en duidelijk tariefsysteem, met een vaste prijs per kraan. Wij factureren per reinigingsbeurt het aantal kranen, waardoor u geen problemen krijgt met een “seizoenskraan”!

Niet gebruikt wordt niet gereinigd en hoeft dus ook niet betaald te worden! Bij ons betaald u ook niet op voorhand!


©Padotapreinigen | Privacybeleid | Gebruiksovereenkomst | Inloggen
Copyright 2020 by Primatap